Projektsælger til Scandisolution ApS i Odense

Nu har du mulighed for at blive en del af holdet hos Scandisolution ApS. Virksomheden er en af de ledende aktører indenfor salg af indvendige skydedøre i norden. Så hvis du har erfaring med projektsalg og du ved, hvad der skal til for at skabe resultater, så hører vi meget gerne fra dig.

Opgaver:

Din primære opgave vil være at få udbygget pipelinen i hele Danmark. Du vil komme til at stå for virksomhedens opsøgende salg. Du vil desuden skulle pleje de kendte kunder og afholde projektmøder med bygherrer, rådgivere, entreprenører og arkitekter.

Som en naturlig del af dit salgsarbejde har du også et samarbejde med projektafdelingen hos vores samarbejdspartnere. Det falder dig helt naturligt at arbejde med CRM, afrapportering, opfølgning og undervisning af kunder i virksomhedens produkter.

Når der kommer udbudsmateriale, så vil du være en del af processen. Herudover arbejder du tæt sammen med back office, når der udarbejdes tilbud til kunderne.

Din hverdag vil desuden være præget af flere forskellige former for salgsfremmende aktiviteter. Der kan være tale om netværksaktiviteter og enkelte rejsedage i løbet af året.

Kvalifikationer:

 • Du er indbegrebet af en sælger, og du er helt bevidst om, at omsætningen skabes ude hos kunden.
 • Vi forventer, at du har mindst tre års erfaring med projektsalg.
 • Hvis du kender byggebranchen, så vil det være en stor fordel.
 • Du har en stor viden om de forskellige faser i salgsprocessen, og det gode købmandskab er vigtigt for dig.
 • Du har teknisk flair – og meget gerne tegningsforståelse.
 • Uddannelsesmæssigt er der ikke formelle krav. Du kan være handelsuddannet – eventuelt med en overbygning. Du kan også have en teknisk uddannelse i din rygsæk. Det væsentligste er dog, at du er i stand til at kunne sælge.
 • Du formulerer dig flydende på dansk i tale og på skrift. Desuden skal du kunne gøre dig gældende på engelsk på forretningsniveau, da det er koncernsproget.
 • Office pakken er din hjemmebane, og du er fortrolig med at anvende salgs- og sagsstyringssystemer og er bevidst om værdien heraf.
 • Du ser muligheder, fremfor begrænsninger.
 • Din bopæl er centralt beliggende i distriktet.
 • Du har kørekort

Personlige egenskaber:

Vi lægger vægt på dit servicegen, og at du arbejder grundigt, systematisk og kvalitetsbevidst med dine arbejdsopgaver. Du trives i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, og hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Derudover falder det dig naturligt at skabe positive relationer, og du har en fornemmelse for, hvordan du skal begå dig og kommunikere på alle niveauer. Du er god til at sætte ting i gang, og du trives med mange aktiviteter omkring dig. Endelig er du god til at træffe beslutninger.

Vi tilbyder:

En fuldtidsstilling med ansvar og gode, engagerede kolleger i et uformelt miljø. En dynamisk organisation med en velfungerende back office funktion, som er klar til at understøtte dit salg. Løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedsforsikring, samt kørselsgodtgørelse til egen bil.

Arbejdssted:

Vesterbro 62, 5000 Odense C

Om Scandisolution ApS:

Scandisolution ApS er en dansk ejet familievirksomhed, som har hovedkontor i Tommerup på Fyn. Vi leverer professionelle løsninger af kvalitetsskydedøre til plejecentre, institutioner, hospitaler, ældre- og handicapvenlige boliger, kontorer samt private hjem.

Ansøgningsfrist

d. 15. APRIL 2019

Send din ansøgning og CV til Jesper på mail:
 jsp@scandisolution.dk

For yderligere info:

Kontakt Salgschef, Jesper Petersen
Tlf.: 91 55 34 69 eller 64 67 34 69

Download PDF opslag

Klik her

Jesper Petersen, Salgschef Scandisolution