Værd at vide

Værd at vide er vores informationscenter, hvor vi har samlet rådgivning, tekniske informationer mm. der giver dig som kunde, et godt grundlag for dit køb af skydedøre. Med sikker og tryg rådgivning hos Scandisolution, lægger vi stor vægt på som virksomhed, at vores kunder får en god rådgivning og service i hele processen.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte en af vore erfarne medarbejdere.

FSC mærket træ

Scandisolution producerer produkter af FSC mærket træ.
Vores produkter er FSC 100% af savet tømmer, produktion af byggeri træ, brandhæmmendetræ, træprodukter, fingersamlede produkter.

Vil du gerne vide mere omkring vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 64673469 eller mail info@scandisolution.dk

Scandisolution levering af produkter

Hvad koster det at få min ordre leveret?

Fragten kan være forskellig alt efter hvor i landet du bor og hvor meget du bestiller. Ved tilbudsgivning laver vi et tilbud til dig, hvor fragtprisen vil indgå, så der ikke kommer nogle uforudsete udgifter efterfølgende. Vi leverer til den leveringsadresse der er anført på din ordrebekræftelse, såfremt en fuld læsset lastbil ikke kan køre frem til leveringsadressen, vil levering ske så tæt på leveringsstedet som muligt. Levering er kun til vognkant. Leverancer til ikke-brofaste øer, som ikke har selvstændigt postnummer leveres kun til færgehavn. Dog vil et fragttillæg for transport til ikke-brofaste øer beregnes individuelt.

Garanti

Er et købt produkt mod forventning behæftet med en fejl eller mangel, kan køber gøre mangelbeføjelser gældende (reklamere) i henhold til gældende dansk lovgivning. Når du handler ved Scandisolution ApS, har du derfor 24 måneders reklamationsret.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Alle reklamationer bedes altid ske via vores hjemmeside under reklamation.

Synlige mangler og/eller skader ved det leverede skal meddeles inden monteringen og senest 24 timer efter, at leveringen har fundet sted. Fejl eller mangler, der måtte opstå efterfølgende inden for den almindelige reklamationsperiode, skal hurtigst muligt meddeles via vores hjemmesiden under reklamation.

Ved berettiget reklamation kan Scandisolution ApS vælge at udbedre skaden, erstatte med ny vare eller give dekort på varen. Såfremt Scandisolution ApS leverer et nyt produkt, dækkes montageomkostninger ikke.

På sikringsprodukter, maling og andre løsdele ydes der reklamationsret iht. Købeloven. Produktgaranti henviser vi til garantiordningen på hjemmesiden www.scandisolution.dk.

Garanti og reklamationsretten omfatter ikke

  • Almindelig efterhjælp såsom justering af skydedørsrammer, skydedørsvogne, finpudsning og smårifter i træet, udtræk fra knaster, opkogning eller bobler i malingen.
  • Indtrængen af vand i bunden af døreplade er ligeledes ikke omfattet af garantien og reklamationsretten.

Garanti og reklamationsretten bortfalder hvis

  • Umonterede varer ikke er opbevaret tørt og sikker
  • Monteringen ikke er korrekt udført

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til oplyste adresse iht aftale med Scandisolution ApS. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

12 års garanti på udvalgte produkter

Scandisolution ApS yder 12 års produktgaranti på alle nye alu produkter. Garantien gælder for alle alu produkter leveret i Danmark. (ekskl. Færøerne og Grønland). Garantien gælder fra produktionstidspunktet og omfatter fabrikations- og materialefejl på indbygningskassetterne.

For at sikre en hurtig behandling af skaden / reklamationen bedes du udfylde en mail til info@scandisolution.dk, hvis du konstaterer fejl eller mangler ved din leverance. Vi behandler og vurderer hurtigst muligt herefter din henvendelse og kontakter dig på mail eller telefon med nærmere information.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 64 67 34 69

Scandisolution farvekort

Farvekort

Du kan vælge at få din dørplade eller karm færdigmalet efter Ral eller NCS systemet.
I NCS systemet findes der i alt 1950 farver, så er der specielle ønsker, skal vi blot have oplyst farvekoden.

Drift og vedligeholdelse

Drift & Vedligeholdelse er forskellige for hvert produkt, så ønsker du at få tilsendt en vejledning af det købte produkt, bedes du venligst kontakte os på tlf. 64673469 eller mail info@scandisolution.dk

Gældende D&V for alle indvendige skydedøre er leveret iht. Scandisolutions salgs og leveringsbetingelser.

PRODUKTINFORMATION

Skydedørskassetten til indbygning, er opbygget i galvaniseret stål som er et kvalitets materiale, som ikke giver sig i væggen når det er monteret. Den valgte karm og dørplade tilføres efterfølgende når kassetten er monteret. Nemt og enkelt.

Skydedørsvogne

Vores vognhjul er blevet testet i overensstemmelse med den europæiske standard UNI EN 1527. Efter 100.000 åbne- og lukkecyklusser (svarende til 30 år) udviste skydedørsvognene ingen overdrevne tegn på slid eller skade. Vognhjulene har 4 forseglede og forkromede stålkuglelejer i et lukket løbespor, så de ikke kan afvige fra banen og giver en glidende og letløbende funktion.

Løbespor i skinnen

Vores løbespor i skinnen er lavet i aluminiumlegering af høj kvalitet 6600 (UNI 9006:1) og er beskyttet af anodisering med T5 varmebehandling. Systemet har et udtrækkelig skinnesystem, som gør det muligt til enhver tid at fjerne hele glideskinnen uden at skulle bryde væggen ned.

Justerbar dørstop

Det første dørstop er fabriksindstillet til at stoppe døren ca. 70 mm fra kanten af indbygningsmodulet. Det andet dørstop er designet til let at holde døren i lukket position, så dørpladen ikke springer op.

Stødmodstand

Vores skydedørssystem forblev uden skader efter at have bestået den europæiske anerkendte stødmodstandtest (30 kg slynget mod systemet fra forskellige højder jf. kravene i UNI EN 1629)

Rustmodstand

Vores skydedørssystemer viser ingen tegn på rust efter 240 timers saltspraytest i omgivelser med 95% luftfugtighed.

Du kan designe din egen skydedør

Design din egen skydedør

Ved Scandisolution har man mulighed for at design sin egen skydedør ud for egne mål i bredden og højden. Derudover kan vi tilbyde at producere karme i et specielt snit, så det kommer til at passe med kundens opbyggede væg, eller renovering.

Specielle karmsnit betyder at man f.eks kan vælge den ene side af sin skydedør skal kunne dække 2 lag gips, og den modsatte side skal have et fremspring, så karmen dækker en væg på f.eks 200 mm. – Vi tilpasser efter kundens ønske.

Vil du vide mere om Skydedøre?